Radio Dardsania Hit Live

Radio Dardsania Hit is an online music radio station. This radio station has been broadcasting on air and online from Gjirokastër, Albania. This radio promotes various kinds of latest dance, pop, top40, etc., We are streaming music and programs both in online and broadcasting 24 hours a day. Our station official website address is www.dukagjini.com

Me idenë: Gjithmonë në kërkim të të rejave në shërbim tuajin, planifikuam dhe realizuam, me entuziazmin e pashoq të ekipit, një radio popullore, e cilësuar nga të gjitha sondazhet në vend dhe rajon si RADIO ME POPOLLORE NE 10 VJETET E FUNDIT.

Radio Dardsania Hit

Rating: 4 Reviews: 1

Listen to your favorite radios station on your smart phone, Get the free Online Radio Radio Player on google play!

This FM or Radios is one of the most famous online radio stations in Gjirokastër, Albania. This Internet Radio station broadcasting 24/7 dance, pop, top40, etc.

Ratings of Radio Dardsania Hit

Radio contacts

Phone:

038 737373

Email:

[email protected]