Ls Radio Live

Ls Radio is an online music radio station. This radio station has been broadcasting on air and online from Tirana, Albania. This radio promotes various kinds of latest pop, hits, etc., We are streaming music and programs both in online and broadcasting 24 hours a day. Our station official website address is lspublic.com

LS Radio luan hitet më të mëdha të sotme dhe në të njëjtën kohë është hit i djeshëm. Është një paketë e plotë për ata dëgjues që e kanë marrë sot. Pasi të vendosni në LS Radio ju do të keni vetëm llojin e ftohjes që do të mbani mend për një kohë shumë të gjatë.

Ls Radio

Rating: 4 Reviews: 1

Listen to your favorite radios station on your smart phone, Get the free Online Radio Radio Player on google play!

This FM or Radios is one of the most famous online radio stations in Tirana, Albania. This Internet Radio station broadcasting 24/7 pop, hits, etc.

Ratings of Ls Radio

Radio contacts

Address:

Lagja.28 Nentori, Pall 422/6 Elbassan

Phone:

+33 970 445 400

Email:

[email protected]

49 6581 95 93 399 41 225 753 255 Skype: Radiomergimi(Orgjinali)

Ls Radio
{{ time }}