Radio Dielli Live

Radio Dielli is an online music radio station. This radio station has been broadcasting on air and online from Tirana, Albania. This radio promotes various kinds of latest rock, pop, talk, etc., We are streaming music and programs both in online and broadcasting 24 hours a day. Our station official website address is www.radiodielli.com

Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur çmallemi pak me vendin tonë, sikur jemi atje dhe sikur i harrojmë pak problemet e ditës dhe mbushemi me energji të reja për të ecur përpara. Pikërisht këtë synon të bëjë Radio Dielli të krijojë disa momente çlodhëse për gurbetqaret shqiptarë kudo që janë.

Radio Dielli

Rating: 4 Reviews: 1

Listen to your favorite radios station on your smart phone, Get the free Online Radio Radio Player on google play!

This FM or Radios is one of the most famous online radio stations in Tirana, Albania. This Internet Radio station broadcasting 24/7 rock, pop, talk, etc.

Ratings of Radio Dielli

Radio contacts

Address:

Rr. George W. Bush, Ndërtesa Nr. 21

Phone:

+41762829008

Email:

[email protected]

https://www.instagram.com/spektrumgroup/

Radio Dielli
{{ time }}