Loti Vu Radio Live

Loti Vu Radio is an online music radio station. This radio station has been broadcasting on air and online from Tirana, Albania. This radio promotes various kinds of latest pop, dj, etc., We are streaming music and programs both in online and broadcasting 24 hours a day. Our station official website address is www.padashje.com

Këngët ekzistuese si dhe ato të mira legjendare kanë vendin e tyre në listat e playlisteve ditore të Radio Loti Vu. Ky lloj i programeve i bën Loti Vu Radio një lloj radio që garanton programe të mira për dëgjuesit e dëshiruar. Përmes Loti Vu Radio dëgjuesit mund të gërmojnë thellë në botën e muzikës përgjatë orës.

Loti Vu Radio

Rating: 4 Reviews: 1

Listen to your favorite radios station on your smart phone, Get the free Online Radio Radio Player on google play!

This FM or Radios is one of the most famous online radio stations in Tirana, Albania. This Internet Radio station broadcasting 24/7 pop, dj, etc.

Ratings of Loti Vu Radio

Radio contacts

Address:

Rruga Vanco Mickov 17 b

Phone:

02/3063086

Email:

[email protected]

Fax: 3074 625

Loti Vu Radio
{{ time }}