Rtk - Radio Kosova 1 Live

Rtk - Radio Kosova 1 is an online music radio station. This radio station has been broadcasting on air and online from Приштина, Kosovo. This radio promotes various kinds of latest news, adult contemporary, etc., We are streaming music and programs both in online and broadcasting 24 hours a day. Our station official website address is www.rtklive.com

Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program informativ, edukativ dhe argëtues për audiencën, Radio Kosova paraqet adresën unike mediale në Republikën e Kosovës. Radio Kosova1 është e vetmja radio në Kosovë që transmeton lajme në gjuhën angleze. Edicioni i lajmeve në gjuhën angleze Live at Five transmetohet në orën 17:00.

Rtk - Radio Kosova 1

Rating: 4 Reviews: 1

Listen to your favorite radios station on your smart phone, Get the free Online Radio Radio Player on google play!

This FM or Radios is one of the most famous online radio stations in Приштина, Kosovo. This Internet Radio station broadcasting 24/7 news, adult contemporary, etc.

Ratings of Rtk - Radio Kosova 1

Radio contacts

Address:

Rr. "Xhemail Prishtina" nr. 12 / Prishtinë / Kosovë

Phone:

+381 38 231211

Email:

[email protected]

fax +381 /0/ 38 235 336