Radio Rinia 98.4 Fm Live

Radio Rinia 98.4 Fm is an online music radio station. This radio station has been broadcasting on air and online from Гњилане, Kosovo. This radio promotes various kinds of latest folk, culture, albanian, etc., We are streaming music and programs both in online and broadcasting 24 hours a day. Our station official website address is radiorinia.com

Radio Stacioni i Pavarur “Radio Rinia” ka mbushur (16) vite që me sukses kryen veprimtarinë e vetë Informative, Edukative, Kulturore dhe Argëtuese, në Komunen e Gjilanit, Kosovë dhe jashtë saj. Që nga ditët e para të fillimit të punës së saj, Radio “Rinia” u bë zë i fuqishëm i rinisë Shqiptare dhe zë i popullit Shqiptarë. Ajo, gjatë 24 orëve të programeve ditore, i hapi dyert për të gjithë ata qe kishin njohuri ne ket drejtim.

Radio Rinia 98.4 Fm

Rating: 4 Reviews: 1

Listen to your favorite radios station on your smart phone, Get the free Online Radio Radio Player on google play!

This FM or Radios is one of the most famous online radio stations in Гњилане, Kosovo. This Internet Radio station broadcasting 24/7 folk, culture, albanian, etc.

Ratings of Radio Rinia 98.4 Fm

Radio contacts

Address:

Bulevardi-Pavarësis P.13 Kt.6/20 60000 Gjilan Numëri Postal 60000 Republika e Kosovës

Phone:

+381 280 323 950

Email:

[email protected]

WhatsApp: 38349230106