Radio Prishtina Live

Radio Prishtina is an online music radio station. This radio station has been broadcasting on air and online from Приштина, Kosovo. This radio promotes various kinds of latest rock, pop, folk, etc., We are streaming music and programs both in online and broadcasting 24 hours a day. Our station official website address is prishtina.fm

Radio Prishtina mëton t'i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave të ndryshme, duke u ofruar mundësi të reja dhe gjetje interesante përmes transmetimeve të prog

Radio Prishtina

Rating: 4 Reviews: 1

Listen to your favorite radios station on your smart phone, Get the free Online Radio Radio Player on google play!

This FM or Radios is one of the most famous online radio stations in Приштина, Kosovo. This Internet Radio station broadcasting 24/7 rock, pop, folk, etc.

Ratings of Radio Prishtina

Radio contacts

Address:

Rr. Garibaldi, ish-objekti Rilindja

Phone:

+38349230106

Email:

[email protected]

WhatsApp: 38349230106