Radio Vati Live

Radio Vati is an online music radio station. This radio station has been broadcasting on air and online from Tirana, Albania. This radio promotes various kinds of latest pop, albanian, hits, etc., We are streaming music and programs both in online and broadcasting 24 hours a day. Our station official website address is www.vati.com.mk

Dëgjuesi i Radio Vati do të thotë shumë, stacioni dëshiron të prezantohet si një stacion që dëgjuesit duhet të jenë të lumtur. Ata ndërtojnë një unitet të madh mes dëgjuesve dhe vetes, në mënyrë që ata të kenë lidhje të mira midis tyre dhe dëgjuesve të tyre, gjë që do të çojë në një stacion radioje argëtimi më të pasur.

Radio Vati

Rating: 4 Reviews: 1

Listen to your favorite radios station on your smart phone, Get the free Online Radio Radio Player on google play!

This FM or Radios is one of the most famous online radio stations in Tirana, Albania. This Internet Radio station broadcasting 24/7 pop, albanian, hits, etc.

Ratings of Radio Vati

Radio contacts

Address:

Rruga Vanco Mickov 17 b

Phone:

02/3063086

Email:

[email protected]

Fax: 3074 625

Radio Vati
{{ time }}