Radio Mergimi Live

Radio Mergimi is an online music radio station. This radio station has been broadcasting on air and online from Tirana, Albania. This radio promotes various kinds of latest r'n'b, pop, hip-hop, reggae, etc., We are streaming music and programs both in online and broadcasting 24 hours a day. Our station official website address is www.radiomergimi.com

Radio Mergimi u degjua per her te par me datë 28/Nentore/2008 dhe hapi dyert per çdo njeri qe flet gjuhen shqipe,per çdo njeri qe ndjehet i vetmuar,sepse njeriu i vetmuar eshte gjysem i vdekur,andaj kemi pare te arsyeshme ta kem nje radio te till siq eshte radiomergimi,ku se bashku arritem ta ndajm si gezimin ashtu edhe hidherimin me emisione të ndryshme siq eshte emsioni "Brenga Jete"qe transmetohet LIVE gjdo te shtune! Show more

Radio Mergimi

Rating: 5 Reviews: 1

Listen to your favorite radios station on your smart phone, Get the free Online Radio Radio Player on google play!

This FM or Radios is one of the most famous online radio stations in Tirana, Albania. This Internet Radio station broadcasting 24/7 r'n'b, pop, hip-hop, reggae, etc.

Ratings of Radio Mergimi

Radio contacts

Address:

Lagja.28 Nentori, Pall 422/6 Elbassan

Phone:

+33 970 445 400

Email:

[email protected]

49 6581 95 93 399 41 225 753 255 Skype: Radiomergimi(Orgjinali)

Radio Mergimi
{{ time }}