Radio Hasi Thate Live

Radio Hasi Thate is an online music radio station. This radio station has been broadcasting on air and online from Tirana, Albania. This radio promotes various kinds of latest albanian, etc., We are streaming music and programs both in online and broadcasting 24 hours a day. Our station official website address is hasi-thate.com

Radio Hasi Thate është radio radio me teknologji Shqip Muzik për Shqipërinë. Radioja është shumë e popullarizuar në mesin e dëgjuesve të tyre dhe ky është vendi i përsosur për disa nga shqip Muzik të madh nga këngëtarë të njohur dhe shumë të njohur të Shqipërisë. Për të hyrë në kontakt me një shumë radiofonike Shqip Muzikal në lëvizje kjo është një radio perfekte.

Radio Hasi Thate

Rating: 5 Reviews: 1

Listen to your favorite radios station on your smart phone, Get the free Online Radio Radio Player on google play!

This FM or Radios is one of the most famous online radio stations in Tirana, Albania. This Internet Radio station broadcasting 24/7 albanian, etc.

Ratings of Radio Hasi Thate

Radio contacts

Address:

Rruga Vanco Mickov 17 b

Phone:

02/3063086

Email:

[email protected]

Fax: 3074 625