Radio Gjakova Live

Radio Gjakova is an online music radio station. This radio station has been broadcasting on air and online from Tirana, Albania. This radio promotes various kinds of latest news, talk, etc., We are streaming music and programs both in online and broadcasting 24 hours a day. Our station official website address is www.radiogjakova.info

Qyteti i Gjakovës i njohur për traditën që ka në fushën e arsimit dhe të kulturës ndër shekuj, në mbarim të viteve të shtatëdhjeta pasurohet me mediumin e parë radiofonik, me Radio Gjakovën. Nga ajo periudhë e deri më sot, kanë kaluar shumë ngjarje me të cilat është e lidhur ngusht Radio Gjakova, duke qenë pjesë e përditshmërisë gjakovare, ashtu siç është e lidhur edhe historia e qytetit për këto tri dekada. Kjo, për faktin se frymëmarrja dhe rrita e qytetit është pasqyruar përmes programeve të përgatitura në këtë medium informativ dhe argëtues.

Radio Gjakova

Rating: 4 Reviews: 1

Listen to your favorite radios station on your smart phone, Get the free Online Radio Radio Player on google play!

This FM or Radios is one of the most famous online radio stations in Tirana, Albania. This Internet Radio station broadcasting 24/7 news, talk, etc.

Ratings of Radio Gjakova

Radio contacts

Address:

Rr.Nëna Terezë (Pallati i Kulturës "Asim Vokshi") Gjakovë 50000

Phone:

0390 322 383, 0390 320 797

Email:

[email protected]

WhatsApp: 37744839777

Radio Gjakova
{{ time }}